Què és?

Estàs navegant pel Mapa de la cultura d'Alacant, un mapa on fer visibe a la comunitat cultural i creativa d'Alacant. El seu objectiu és que la xarxa d'espais públics, els espais privats i els agents que formen part de l'ecosistema cultural de la ciutat habiten junts este espai digital. Un mapa divers y heterogeni a través del qual anar teixint connexions.

3_Iconos_Mapa_VAL

El mapa està dissenyat pensant tant en els seus habitants (aquells que es registren) como en els seus exploradors (aquells que arriben al mapa per a descobrir aquesta comunitat).

>> 2 tipus de MAPES

Pots navegar per dos tipus de mapes:

 

2 tipos de mapas

 

Mapa Geolocalitzat, amb els carrers i places de la ciutat de fons on podràs veure on se situen geogràficament els espais i agents. Una ferramenta d'exploració que ens ajudarà a veure els llocs on es concentren o estan absents. T'ajudarà a explorar la ciutat trobant recursos que no coneixies!

Mapa Semántic, un mapa d'hexàgons que representen les nostres unitats d'anàlisi. En ell podràs fer cerques en funció dels teus interessos creuant dades que prèviament els habitants del mapa han omplert en el seu formulari. T'ajudarà a veure quines són les connexions i els buits d'aquesta comunitat d'habitants!

>> Vols participar?

Per a aparèixer en aquest mapa segueix els passos de la secció Vols participar?