Vull participar

Si tens un espai i/o eres una persona o grup de persones que estiguen desenvolupant activitats culturals a Alacant estàs convidat/ada a formar part d'este mapa. Por lo tanto, pots afegir el teu Espai o el teu Agent en el moment que desitges: coma Espai entenem un lloc físic on s'exercix l'activitat cultural i com a Agent, a una empresa, autònom, col.lectiu, associació, marca, etc. (amb espai físic que localitzar-se en el mapa o no). Ací t'expliquem com fer-ho:

1º Si no tens compte...

... és a dir, si no t'has registrat anteriorment, crea un compte en este enllaç. T'arribarà un correu electrònic a l'adreça que indiques per a configurar la teua contrasenya.

2º Si ja t'has registrat...

... és a dir, si ja tens un compte, inicia sessió ací.

3º Si vols formar part del mapa...

amb la teua sessió iniciada pots fer clic en "El meu compte" i obrir la pestanya "Afig un Agent o Espai". Un tècnic municipal validarà el teu Agent o Espai i després la teua fitxa apareixerà en el mapa.

4º Si vols actualitzar la teua fitxa...

... amb la teua sessió iniciada pots actualitzar les dades de la teua fitxa en qualsevol moment des de "El meu compte", en la pestanya "Edita els teus agents i espais".

5º Difon!

... per a reconéixer-te que formes part del mapa t'hem preparat estes imatges. A més, com més persones coneguen el mapa, millor per a totes! Anima a la teua comunitat a què formen part del mapa!

  • Espais: si vols descarregar el cartell per a imprimir-lo i penjar-ho visita aquests enllaços:
  • Agents: feix click en estes imatges per a poder descarregar-te-les i compartir-les en les teues xarxes socials, afegir-la en els teus rolls ups, etc:

Mostra d'imatge d'Agents tipus A:

AgenteA_val

Mostra d'imatge d'Agents tipus B:

AgenteB_val